Zonwering screens

Screens ten behoeve van zonwering zijn een fraai alternatief voor rolluiken. Wij van zonweringenrolluikenexpert.nl Van Dijk in Helmond, zijn in staat om screens voor zonwering bij u te monteren die het zonlicht filteren en toepasbaar zijn in verschillende situaties.

Onze screens zijn vervaardigd van glasvezeldoek en bieden door hun unieke structuur overdag wanneer het licht is, uitstekend zicht naar buiten toe van binnenuit. Door de specifieke fijnmazigheid van de screens zorgen ze echter wel voor belemmering ten aanzien van inkijk naar binnen. Ze bieden u met andere woorden privacy in neergelaten toestand.

Laat screens voor zonwering plaatsen door Zonwering en Rolluiken Expert Van Dijk

Anders dan rolluiken zijn screens minder robuust en daardoor beperkt inbraak werend. Ten opzichte van rolluiken nemen ze echter aanzienlijk minder plaats in beslag en zorgen ze voor een elegantere uitstraling. De kast en de geleiders ten aanzien van de screens zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen. Ook kunt u door ons screens voor zonwering laten monteren in allerlei uitstralingen. Zo kunt u kiezen uit diverse kleuren, al dan niet met rustig dan wel uitbundig motief.

Met betrekking tot de bediening van onze zonwering screens kunnen wij u meerdere opties bieden. Zo is er de mogelijkheid van bediening door middel van een band of een draaistang. Ook kunnen wij de bediening leveren met handschakelaar of, wanneer u voor een ultieme vorm van luxe kiest, een afstandsbediening. Onze ritsscreens voor zonwering zijn windvast en vervullen tevens de functie van hor.

Kom langs in onze showroom

Beschikt u over een veranda? In dat geval kunnen wij daar eenvoudig screens ten behoeve van zonwering in monteren. Die zorgen er daarnaast voor dat warmte en regen worden tegengehouden en u onder uw veranda ook heerlijk uit de wind zit.

De screens voor zonwering die u door ons kunt laten plaatsen zijn te bezichtigen in onze showroom. Kom langs en laat u overtuigen! U krijgt dan ook direct een goed beeld van de verschillende soorten bediening.

Laat screens voor zonwering monteren door zonweringenrolluikenexpert.nl Van Dijk in Helmond! Dat zal uw woonplezier aanzienlijk vergroten.

Offerte aanvragen

Onze producten

Hordeuren | Horren

Japanse plissé hordeuren
Door het geplisseerde gaas is hij beter zichtbaar in gesloten stand woordoor de kans op erdoorheen lopen kleiner is.
Profielkleuren in verschillende kleuren verkrijgbaar.

 Rolhorren
Het gaas laat zich makkelijk oprollen in een kleine cassette die binnen of buiten wordt gemonteerd. Hierdoor kunt U gemakkelijk in een beweging iets buiten uitkloppen.
Profielkleuren zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar.

Lees meer

Markiezen

Markiezen hebben een sfeervol en nostalgisch karakter.
Door hun uitstraling zijn ze een verfraaiing voor Uw woning.
Het frame en omlijsting zijn in verschillende kleuren hout of aluminium uitvoering verkrijgbaar.
Met de kleur van het doek geeft U de markies de uitstraling die bij U past.

Lees meer

Raamdecoratie

Ook voor verschillende raamdecoraties kunt U terecht bij de Zonwering en Rolluiken Expert.
De collectie is zeer uitgebreid met jaloezieën in aluminium en hout met bv een retro systeem en ladderbanden het kan allemaal, rolgordijnen, facet, sheerlights, paneelgordijnen, plissé of duette ook lamellen in nieuwe stoffen, pvc of aluminium is in ruime keuze aanwezig.

Lees meer

Rolluiken

Rolluiken hebben meerdere functies:

– Ze geven U een veilig gevoel door de goede inbraakvertragende werking.

– Tegen geluidsoverlast

– Geeft privacy

– Goede isolerende werking, waardoor in de zomer de warmte buiten blijft en in de winter de kou buiten laat.

– Bescherm Uw kozijnen tegen de regen en geef ze een langere levensduur.

Lees meer

Screens

Screens filteren het zonlicht en zijn toepasbaar in verschillende situaties.

Door toepassing van glasvezeldoek geven ze overdag goed zicht naar buiten maar belemmeren inkijk naar binnen.
Kast en geleiders zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen, met doeken in talloze rustige of juist uitbundige kleuren.
Screens zijn te bedienen dmv. een band, draaistang buiten of elektrisch met schakelaar of afstandsbediening.

Lees meer

Veranda's

Ook voor veranda’s kunt U bij ons terecht. Onze collectie aluminium veranda’s is zeer uitgebreid in diverse stijlen en kleuren. Door onze snelle levering, vakkundige montage door onze vakmensen kunnen wij voor een zeer interessante prijs voor iedereen een veranda realiseren.
Met een veranda kunt U altijd heerlijk buiten genieten tijdens alle weersomstandigheden, tevens is het een ideale plaats voor U of Uw bezoek om te roken.

Lees meer

Zonneschermen

Een zonnescherm geeft Uw terras een gezellige uitstraling.
Hieronder kunt U heerlijk op een zonnige dag buiten in de schaduw genieten.
Zonneschermen zorgen voor een aangename temperatuur binnen in huis en gaat verkleuring van Uw meubels tegen.

Lees meer