Zonwering, om nog meer van uw terras te kunnen genieten

Zit u graag buiten in de tuin? Geniet u van de buitenlucht en van de frisse geur van de natuur en de zon op uw huid? Buiten is het dikwijls fijn vertoeven, vooral in de late lente, de zomer en de vroege herfst. Soms bijt de zon echter hard en dient u zich er tegen te beschermen en de schaduw op te zoeken. Wij brengen op uw terras zonwering aan zodat u in zo’n geval gewoon lekker kunt blijven zitten.
Zonwering is de verzamelnaam voor al onze producten op het gebied van bescherming tegen zon en warmte. Onze producten zoals jaloezieën, markiezen en rolluiken zijn toepasbaar om de zon buiten te houden en het binnenklimaat van uw woning te veraangenamen. Ook uw terras vormen wij door het plaatsen van zonwering buiten om tot een behaaglijke plek, zelfs wanneer het heet is.

Zonwering voor uw terras in de vorm van een zonnescherm

Zonneschermen zijn de meest gekozen vorm van zonwering voor wie een terras ook op de dagen dat de zon zeer fel schijnt, wil kunnen gebruiken. Met een mogelijke uitval tot meer dan 3 meter en de optie om de uitvalhoek van het scherm zelf te bepalen, zorgt u voor optimale schaduwwerking terwijl u buiten zit. Met een handomdraai, of indien u dat wenst met een druk op de knop, rolt u uw scherm op zodra de zonnekracht toelaatbaar is. Zo bent u beschermd wanneer u dat maar wilt.
In de meeste gevallen wordt een zonnescherm aan de gevel van de woning bevestigd. Het is echter ook mogelijk om vrijstaande zonwering te laten aanbrengen. Dat kan zelfs 2-zijdig, met aan iedere zijde een scherm dat zich uitvouwt. Zo zit u nog meer beschut.

Een groot aantal mogelijkheden

Zonweringenrolluikenexpert.nl staat voor de firma van Dijk, een onderneming die ook al over ruim 3 decennia ervaring beschikt met het plaatsen van veranda’s en overkappingen. Een vaste overkapping is een constructief alternatief om uw terras te voorzien van permanente zonwering buiten. Onze veranda’s en overkappingen zijn uit te rusten met lamellen en ritzscreens zodat de mate van transparantie zelf ‘à la minute’ door u te bepalen is.

Bekijk al onze oplossingen nu online.

Offerte aanvragen

Onze producten

Hordeuren | Horren

Japanse plissé hordeuren
Door het geplisseerde gaas is hij beter zichtbaar in gesloten stand woordoor de kans op erdoorheen lopen kleiner is.
Profielkleuren in verschillende kleuren verkrijgbaar.

 Rolhorren
Het gaas laat zich makkelijk oprollen in een kleine cassette die binnen of buiten wordt gemonteerd. Hierdoor kunt U gemakkelijk in een beweging iets buiten uitkloppen.
Profielkleuren zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar.

Lees meer

Markiezen

Markiezen hebben een sfeervol en nostalgisch karakter.
Door hun uitstraling zijn ze een verfraaiing voor Uw woning.
Het frame en omlijsting zijn in verschillende kleuren hout of aluminium uitvoering verkrijgbaar.
Met de kleur van het doek geeft U de markies de uitstraling die bij U past.

Lees meer

Raamdecoratie

Ook voor verschillende raamdecoraties kunt U terecht bij de Zonwering en Rolluiken Expert.
De collectie is zeer uitgebreid met jaloezieën in aluminium en hout met bv een retro systeem en ladderbanden het kan allemaal, rolgordijnen, facet, sheerlights, paneelgordijnen, plissé of duette ook lamellen in nieuwe stoffen, pvc of aluminium is in ruime keuze aanwezig.

Lees meer

Rolluiken

Rolluiken hebben meerdere functies:

– Ze geven U een veilig gevoel door de goede inbraakvertragende werking.

– Tegen geluidsoverlast

– Geeft privacy

– Goede isolerende werking, waardoor in de zomer de warmte buiten blijft en in de winter de kou buiten laat.

– Bescherm Uw kozijnen tegen de regen en geef ze een langere levensduur.

Lees meer

Screens

Screens filteren het zonlicht en zijn toepasbaar in verschillende situaties.

Door toepassing van glasvezeldoek geven ze overdag goed zicht naar buiten maar belemmeren inkijk naar binnen.
Kast en geleiders zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen, met doeken in talloze rustige of juist uitbundige kleuren.
Screens zijn te bedienen dmv. een band, draaistang buiten of elektrisch met schakelaar of afstandsbediening.

Lees meer

Veranda's

Ook voor veranda’s kunt U bij ons terecht. Onze collectie aluminium veranda’s is zeer uitgebreid in diverse stijlen en kleuren. Door onze snelle levering, vakkundige montage door onze vakmensen kunnen wij voor een zeer interessante prijs voor iedereen een veranda realiseren.
Met een veranda kunt U altijd heerlijk buiten genieten tijdens alle weersomstandigheden, tevens is het een ideale plaats voor U of Uw bezoek om te roken.

Lees meer

Zonneschermen

Een zonnescherm geeft Uw terras een gezellige uitstraling.
Hieronder kunt U heerlijk op een zonnige dag buiten in de schaduw genieten.
Zonneschermen zorgen voor een aangename temperatuur binnen in huis en gaat verkleuring van Uw meubels tegen.

Lees meer