Zonwering Helmond

Zonwering Helmond is een veelomvattend begrip. Zo horen rolluiken en veranda’s ook indirect tot deze groep. Ze hebben allemaal min of meer de functie voor het weren van de zon. U kunt ook voor deze artikelen terecht op onze website www.zonweringenrolluikenexpert.nl. Met onze ruim 30 jaar ervaring in zonwering kunnen wij u voorzien van een goed advies. Afhankelijk van de stijl van uw huis kunt u kiezen voor normale zonneschermen of de wat klassiekere markiezen. Verkrijgbaar in verschillende kleuren hout of in een aluminium uitvoering. Het doek wordt in verschillende dessins en kleuren aangeboden. Voordelen van zonwering zijn o.a. dat verkleuring van uw meubels wordt tegengegaan en dat er bij extreem warm weer een redelijke temperatuur in huis blijft.

 

Raamdecoratie

Naast de bekende zonwering Helmond, bieden wij rolluiken en raamdecoratie aan. Raamdecoratie is onder te verdelen in jaloezieën, rolgordijnen, paneelgordijnen, duette of plissé en lamellen. Lamellen zijn heden ten dage in allerlei materialen te krijgen, waaronder PVC, aluminium of, zoals de eerste lamellen waren, in stof. We hebben een ruime keuze in materialen en zijn er zeker van dat er iets van uw gading bij zal zijn. Vindt u het zelf moeilijk om deze raamdecoratie te hangen, dan kunnen wij u hiermee van dienst zijn en ze voor u plaatsen. Onze medewerkers met jarenlange ervaring komen  graag uw zonwering Helmond op de juiste plek hangen. Vakkundig en snel!

 

Rolgordijnen

De meest klassieke van de groep zonwering Helmond is toch wel de jaloezie. Deze is keihard terug van weggeweest en is in veel meer materialen en maten verkrijgbaar dan voorheen. Materialen zijn onder meer hout, PVC en aluminium. De uitvoering is heel divers. Brede ladderbanden of enkel ladderkoorden, contrasterende kleur van de ladderband ten opzichte van de jaloezie, brede latten van 50 mm of smallere van 25 mm. Er zijn oneindig veel mogelijkheden en allemaal aan ter passen aan de kleur en styling van uw woning. Kijk op onze website of maak een afspraak zodat wij u van een gedegen advies kunnen voorzien. Bel 0492-599465.

Offerte aanvragen

Onze producten

Hordeuren | Horren

Japanse plissé hordeuren
Door het geplisseerde gaas is hij beter zichtbaar in gesloten stand woordoor de kans op erdoorheen lopen kleiner is.
Profielkleuren in verschillende kleuren verkrijgbaar.

 Rolhorren
Het gaas laat zich makkelijk oprollen in een kleine cassette die binnen of buiten wordt gemonteerd. Hierdoor kunt U gemakkelijk in een beweging iets buiten uitkloppen.
Profielkleuren zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar.

Lees meer

Markiezen

Markiezen hebben een sfeervol en nostalgisch karakter.
Door hun uitstraling zijn ze een verfraaiing voor Uw woning.
Het frame en omlijsting zijn in verschillende kleuren hout of aluminium uitvoering verkrijgbaar.
Met de kleur van het doek geeft U de markies de uitstraling die bij U past.

Lees meer

Raamdecoratie

Ook voor verschillende raamdecoraties kunt U terecht bij de Zonwering en Rolluiken Expert.
De collectie is zeer uitgebreid met jaloezieën in aluminium en hout met bv een retro systeem en ladderbanden het kan allemaal, rolgordijnen, facet, sheerlights, paneelgordijnen, plissé of duette ook lamellen in nieuwe stoffen, pvc of aluminium is in ruime keuze aanwezig.

Lees meer

Rolluiken

Rolluiken hebben meerdere functies:

– Ze geven U een veilig gevoel door de goede inbraakvertragende werking.

– Tegen geluidsoverlast

– Geeft privacy

– Goede isolerende werking, waardoor in de zomer de warmte buiten blijft en in de winter de kou buiten laat.

– Bescherm Uw kozijnen tegen de regen en geef ze een langere levensduur.

Lees meer

Screens

Screens filteren het zonlicht en zijn toepasbaar in verschillende situaties.

Door toepassing van glasvezeldoek geven ze overdag goed zicht naar buiten maar belemmeren inkijk naar binnen.
Kast en geleiders zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen, met doeken in talloze rustige of juist uitbundige kleuren.
Screens zijn te bedienen dmv. een band, draaistang buiten of elektrisch met schakelaar of afstandsbediening.

Lees meer

Veranda's

Ook voor veranda’s kunt U bij ons terecht. Onze collectie aluminium veranda’s is zeer uitgebreid in diverse stijlen en kleuren. Door onze snelle levering, vakkundige montage door onze vakmensen kunnen wij voor een zeer interessante prijs voor iedereen een veranda realiseren.
Met een veranda kunt U altijd heerlijk buiten genieten tijdens alle weersomstandigheden, tevens is het een ideale plaats voor U of Uw bezoek om te roken.

Lees meer

Zonneschermen

Een zonnescherm geeft Uw terras een gezellige uitstraling.
Hieronder kunt U heerlijk op een zonnige dag buiten in de schaduw genieten.
Zonneschermen zorgen voor een aangename temperatuur binnen in huis en gaat verkleuring van Uw meubels tegen.

Lees meer