Zonwering Geldrop

Veel producten zoals rolluiken en raamdecoratie vallen onder de noemer zonwering Geldrop. Allen hebben de functie zonwering en zijn goed voor klimaatbeheersing in huis en het hoger in rang zetten van uw energielabel. Dit laatste is het geval bij rolluiken. Deze houden het huis heerlijk koel in de zomer en lekker warm in de winter. Het plaatsen van rolluiken is zeer zeker voordeliger voor uw energielabel, evenals het plaatsen van zonnepanelen. Wat nog een optie is en kan dienen als zonwering: veranda’s. Kijk op onze website en selecteer in het hoofdmenu veranda’s om een kijkje te nemen wat er zoal te krijgen is.

 

Markiezen

De klassiekere uitvoering van de luifel is de markies, een sjiekere zonwering Geldrop die uw huis een extra luxe uitstraling geeft. Deze markies past eigenlijk bij de meeste huizensoorten, zowel bij moderne als bij klassieke huizen. Wilt u liever zonwering binnen in huis, dan zijn de mogelijkheden daarvoor eindeloos. De rolgordijnen zijn te verkrijgen in veel kleuren en materialen. Kom eens naar onze showroom om te kijken wat er op dit gebied allemaal mogelijk is. De trend van de laatste tijd is vooral de jaloezie, terug van weggeweest. De oude jaloezieën zijn gemoderniseerd en hebben een supermodern jasje gekregen.

 

Hordeuren en horren

Naast ons uitgebreide assortiment zonwering Geldrop, verkopen wij hordeuren en horren. Kijk voor inspiratie op onze website www.zonweringenrolluikenexpert.nl en maak een afspraak of kom langs in de showroom voor een goed advies. Nieuw op de markt zijn de Japanse hordeuren. Voordeel van deze horren is dat het gaas geplisseerd is en daardoor beter zichtbaar wordt, zodat er niet zomaar doorheen gelopen wordt. De profielen van deze horren zijn in diverse kleuren verkrijgbaar zodat ze aangepast kunnen worden aan de kleur van uw huis. Voor de ramen zijn er rolhorren verkrijgbaar. Heeft u ook zo’n hekel aan dat ongedierte in huis? Maak snel een afspraak en laat horren plaatsen voordat deze vervelende periode weer begint. Bel 0492-599465.

Offerte aanvragen

Onze producten

Hordeuren | Horren

Japanse plissé hordeuren
Door het geplisseerde gaas is hij beter zichtbaar in gesloten stand woordoor de kans op erdoorheen lopen kleiner is.
Profielkleuren in verschillende kleuren verkrijgbaar.

 Rolhorren
Het gaas laat zich makkelijk oprollen in een kleine cassette die binnen of buiten wordt gemonteerd. Hierdoor kunt U gemakkelijk in een beweging iets buiten uitkloppen.
Profielkleuren zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar.

Lees meer

Markiezen

Markiezen hebben een sfeervol en nostalgisch karakter.
Door hun uitstraling zijn ze een verfraaiing voor Uw woning.
Het frame en omlijsting zijn in verschillende kleuren hout of aluminium uitvoering verkrijgbaar.
Met de kleur van het doek geeft U de markies de uitstraling die bij U past.

Lees meer

Raamdecoratie

Ook voor verschillende raamdecoraties kunt U terecht bij de Zonwering en Rolluiken Expert.
De collectie is zeer uitgebreid met jaloezieën in aluminium en hout met bv een retro systeem en ladderbanden het kan allemaal, rolgordijnen, facet, sheerlights, paneelgordijnen, plissé of duette ook lamellen in nieuwe stoffen, pvc of aluminium is in ruime keuze aanwezig.

Lees meer

Rolluiken

Rolluiken hebben meerdere functies:

– Ze geven U een veilig gevoel door de goede inbraakvertragende werking.

– Tegen geluidsoverlast

– Geeft privacy

– Goede isolerende werking, waardoor in de zomer de warmte buiten blijft en in de winter de kou buiten laat.

– Bescherm Uw kozijnen tegen de regen en geef ze een langere levensduur.

Lees meer

Screens

Screens filteren het zonlicht en zijn toepasbaar in verschillende situaties.

Door toepassing van glasvezeldoek geven ze overdag goed zicht naar buiten maar belemmeren inkijk naar binnen.
Kast en geleiders zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen, met doeken in talloze rustige of juist uitbundige kleuren.
Screens zijn te bedienen dmv. een band, draaistang buiten of elektrisch met schakelaar of afstandsbediening.

Lees meer

Veranda's

Ook voor veranda’s kunt U bij ons terecht. Onze collectie aluminium veranda’s is zeer uitgebreid in diverse stijlen en kleuren. Door onze snelle levering, vakkundige montage door onze vakmensen kunnen wij voor een zeer interessante prijs voor iedereen een veranda realiseren.
Met een veranda kunt U altijd heerlijk buiten genieten tijdens alle weersomstandigheden, tevens is het een ideale plaats voor U of Uw bezoek om te roken.

Lees meer

Zonneschermen

Een zonnescherm geeft Uw terras een gezellige uitstraling.
Hieronder kunt U heerlijk op een zonnige dag buiten in de schaduw genieten.
Zonneschermen zorgen voor een aangename temperatuur binnen in huis en gaat verkleuring van Uw meubels tegen.

Lees meer