Zonnescherm reparatie

Zit u met een kapot zonnescherm? Dat is jammer want dan kunt u even wat minder goed van uw tuin genieten. We weten allemaal hoe prettig een zonnescherm kan zijn wanneer de zon te fel op de gevel schijnt. Ook kan het zijn dat het soms te licht is binnen en ook dan brengt een uitklapbaar zonnescherm uitkomst. Mede door de draaiende delen kan er echter wel eens wat aan de constructie defect raken. Zonweringenrolluikenexpert.nl is echter specialist in zonwering en kan ook zonneschermen repareren.

Noodzaak tot reparatie van uw zonnescherm

Zonneschermen zijn in de regel robuust uitgevoerd en kunnen tegen een stootje. Dat geldt vooral voor schermen van de merken en kwaliteiten die wij van Zonwering en Rolluiken Expert Van Dijk in Helmond aanbieden. Echter aan ieder zonnescherm gaat wel eens iets kapot, zelfs aan die van ons bedrijf. Gelukkig kunnen wij uw zonnescherm dan repareren.

In de praktijk komt het wel eens voor dat het oprolmechanisme stagneert. Het kan zijn dat de motor defect is of dat het scherm zich niet meer goed in- of uitrolt. Ook zien wij wel eens zonneschermen met doekbeschadigingen zoals gaten. Dat kunnen wij soms repareren en anders kunnen wij het schermdoek vervangen. Door harde wind kan reparatie van uw zonnescherm nodig zijn doordat er verbuiging van de constructie plaatsvindt. Maar ook wanneer uw zonnescherm te hoog staat afgesteld dan komen wij graag langs voor zonnescherm reparatie en zorgen wij voor de juiste uitval hoek.

Weer direct meer plezier van uw tuin

Wanneer wij uw zonnescherm komen repareren mag u altijd rekenen op een vakkundige en duurzame oplossing. Wij streven ernaar om een scherm op te leveren dat probleemloos vele malen kan worden bediend. Soms wilt u lekker in de zon zitten en soms wilt u schaduw, dat begrijpen wij. Reparatie van een zonnescherm is slechts een van de diensten waarvoor u bij ons terecht komt. Ook voor een heel nieuw zonnescherm of het aanbrengen van rolluiken verwelkomen wij u graag als klant.

Offerte aanvragen

Onze producten

Hordeuren | Horren

Japanse plissé hordeuren
Door het geplisseerde gaas is hij beter zichtbaar in gesloten stand woordoor de kans op erdoorheen lopen kleiner is.
Profielkleuren in verschillende kleuren verkrijgbaar.

 Rolhorren
Het gaas laat zich makkelijk oprollen in een kleine cassette die binnen of buiten wordt gemonteerd. Hierdoor kunt U gemakkelijk in een beweging iets buiten uitkloppen.
Profielkleuren zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar.

Lees meer

Markiezen

Markiezen hebben een sfeervol en nostalgisch karakter.
Door hun uitstraling zijn ze een verfraaiing voor Uw woning.
Het frame en omlijsting zijn in verschillende kleuren hout of aluminium uitvoering verkrijgbaar.
Met de kleur van het doek geeft U de markies de uitstraling die bij U past.

Lees meer

Raamdecoratie

Ook voor verschillende raamdecoraties kunt U terecht bij de Zonwering en Rolluiken Expert.
De collectie is zeer uitgebreid met jaloezieën in aluminium en hout met bv een retro systeem en ladderbanden het kan allemaal, rolgordijnen, facet, sheerlights, paneelgordijnen, plissé of duette ook lamellen in nieuwe stoffen, pvc of aluminium is in ruime keuze aanwezig.

Lees meer

Rolluiken

Rolluiken hebben meerdere functies:

– Ze geven U een veilig gevoel door de goede inbraakvertragende werking.

– Tegen geluidsoverlast

– Geeft privacy

– Goede isolerende werking, waardoor in de zomer de warmte buiten blijft en in de winter de kou buiten laat.

– Bescherm Uw kozijnen tegen de regen en geef ze een langere levensduur.

Lees meer

Screens

Screens filteren het zonlicht en zijn toepasbaar in verschillende situaties.

Door toepassing van glasvezeldoek geven ze overdag goed zicht naar buiten maar belemmeren inkijk naar binnen.
Kast en geleiders zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen, met doeken in talloze rustige of juist uitbundige kleuren.
Screens zijn te bedienen dmv. een band, draaistang buiten of elektrisch met schakelaar of afstandsbediening.

Lees meer

Veranda's

Ook voor veranda’s kunt U bij ons terecht. Onze collectie aluminium veranda’s is zeer uitgebreid in diverse stijlen en kleuren. Door onze snelle levering, vakkundige montage door onze vakmensen kunnen wij voor een zeer interessante prijs voor iedereen een veranda realiseren.
Met een veranda kunt U altijd heerlijk buiten genieten tijdens alle weersomstandigheden, tevens is het een ideale plaats voor U of Uw bezoek om te roken.

Lees meer

Zonneschermen

Een zonnescherm geeft Uw terras een gezellige uitstraling.
Hieronder kunt U heerlijk op een zonnige dag buiten in de schaduw genieten.
Zonneschermen zorgen voor een aangename temperatuur binnen in huis en gaat verkleuring van Uw meubels tegen.

Lees meer