Zonnescherm laten plaatsen

Zit u graag in de tuin maar heeft u soms wel eens te veel last van warmte en van de felle zon? Wellicht is de montage van een zonnescherm dan wat voor u.

Door een zonnescherm te laten plaatsen door zonweringenrolluikenexpert.nl, vergroot u het plezier dat u heeft van uw tuin. Zeker wanneer uw tuin op het zuiden is georiënteerd kan de temperatuur tegen de gevel van uw woning aardig oplopen. Dat komt doordat de felle zon op de stenen schijnt. In het voorjaar is het daardoor, zeker wanneer u windvrij zit, aangenaam op dat soort plekken, zelfs bij een graad of 12. In de zomer wanneer de temperaturen oplopen is het er echter vaak ondraaglijk warm. Zonnescherm montage brengt dan uitkomst.

Montage van een uitklapbaar zonnescherm

Zonwering en Rolluiken Expert Van Dijk in Helmond is al vele jaren dé specialist op het gebied van zonnescherm montage. Bij ons kunt u terecht voor verschillende soorten zonneschermen met verschillende karakteristieken. Het scherm is uitrolbaar vanuit een zogenaamde cassette die in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar is. Ook het scherm zelf is leverbaar in verschillende kwaliteiten en kleuren. Kies voor montage van een effen zonnescherm of ga voor een vrolijk streepje.

Wij kunnen het zonnescherm plaatsen inclusief elektrische bediening. In dat geval zorgen wij dat aan de binnenzijde van de gevel een bedieningsknop wordt bevestigd waarmee u het scherm eenvoudig automatisch kunt laten in- en uitrollen. U kunt ook voor handmatige bediening kiezen.

Wij komen altijd eerst even kijken

Alvorens wij over gaan tot de montage van een zonnescherm komen wij altijd eerst even kijken op de locatie waar het scherm moet komen hangen. Zo beoordelen wij onder andere of de gevel aan de eisen voldoet voor zonnescherm montage. Indien noodzakelijk zorgen wij dat wordt gekozen voor een groter draagvlak om de eventuele trekkrachten van het scherm bij wind te verdelen.

U hoort het: Zonwering en Rolluiken Expert Van Dijk in Helmond is dé partij om contact mee op te nemen wanneer u de levering en montage van een zonnescherm overweegt. Een zonnescherm plaatsen: daar gaat u nog jaren heel veel plezier van hebben.

Offerte aanvragen

Onze producten

Hordeuren | Horren

Japanse plissé hordeuren
Door het geplisseerde gaas is hij beter zichtbaar in gesloten stand woordoor de kans op erdoorheen lopen kleiner is.
Profielkleuren in verschillende kleuren verkrijgbaar.

 Rolhorren
Het gaas laat zich makkelijk oprollen in een kleine cassette die binnen of buiten wordt gemonteerd. Hierdoor kunt U gemakkelijk in een beweging iets buiten uitkloppen.
Profielkleuren zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar.

Lees meer

Markiezen

Markiezen hebben een sfeervol en nostalgisch karakter.
Door hun uitstraling zijn ze een verfraaiing voor Uw woning.
Het frame en omlijsting zijn in verschillende kleuren hout of aluminium uitvoering verkrijgbaar.
Met de kleur van het doek geeft U de markies de uitstraling die bij U past.

Lees meer

Raamdecoratie

Ook voor verschillende raamdecoraties kunt U terecht bij de Zonwering en Rolluiken Expert.
De collectie is zeer uitgebreid met jaloezieën in aluminium en hout met bv een retro systeem en ladderbanden het kan allemaal, rolgordijnen, facet, sheerlights, paneelgordijnen, plissé of duette ook lamellen in nieuwe stoffen, pvc of aluminium is in ruime keuze aanwezig.

Lees meer

Rolluiken

Rolluiken hebben meerdere functies:

– Ze geven U een veilig gevoel door de goede inbraakvertragende werking.

– Tegen geluidsoverlast

– Geeft privacy

– Goede isolerende werking, waardoor in de zomer de warmte buiten blijft en in de winter de kou buiten laat.

– Bescherm Uw kozijnen tegen de regen en geef ze een langere levensduur.

Lees meer

Screens

Screens filteren het zonlicht en zijn toepasbaar in verschillende situaties.

Door toepassing van glasvezeldoek geven ze overdag goed zicht naar buiten maar belemmeren inkijk naar binnen.
Kast en geleiders zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen, met doeken in talloze rustige of juist uitbundige kleuren.
Screens zijn te bedienen dmv. een band, draaistang buiten of elektrisch met schakelaar of afstandsbediening.

Lees meer

Veranda's

Ook voor veranda’s kunt U bij ons terecht. Onze collectie aluminium veranda’s is zeer uitgebreid in diverse stijlen en kleuren. Door onze snelle levering, vakkundige montage door onze vakmensen kunnen wij voor een zeer interessante prijs voor iedereen een veranda realiseren.
Met een veranda kunt U altijd heerlijk buiten genieten tijdens alle weersomstandigheden, tevens is het een ideale plaats voor U of Uw bezoek om te roken.

Lees meer

Zonneschermen

Een zonnescherm geeft Uw terras een gezellige uitstraling.
Hieronder kunt U heerlijk op een zonnige dag buiten in de schaduw genieten.
Zonneschermen zorgen voor een aangename temperatuur binnen in huis en gaat verkleuring van Uw meubels tegen.

Lees meer