Rolluiken en zonneschermen op maat in Brandevoort

Iedereen is vrolijk als de zon schijnt. Maar naarmate de temperatuur oploopt en de felheid van het licht toeneemt, kan de zon ook weldegelijk voor overlast zorgen. Soms blijft u liever binnen of in de schaduw. Een zonnescherm aan de gevel van uw woning in Brandevoort zorgt ervoor dat u ook midden op de dag lekker in de schaduw kunt vertoeven. Zo’n scherm houdt het bovendien binnen een stuk koeler.

De mate van verduistering in geval van een zonnescherm wordt uiteindelijk beperkt door de uitvalhoek. Wenst u de mogelijkheid van volledige duisternis in huis, laat dan zonwering screens voor de ramen van uw woning in Brandevoort plaatsen. Daarmee kunt u raamsecties volledig bedekken. Zo’n zonwering screen houdt de zon buiten en belemmert de inkijk, maar geeft overdag van binnenuit toch goed zicht naar buiten.

Rolluiken laten plaatsen voor extra bescherming in Brandevoort

Wenst u de mogelijkheid van volledige verduistering van uw woning in Brandevoort? Wilt u optimale privacy en verlangt u ook schermen die werken tegen geluidsoverlast en die een inbraakwerende functie hebben? Laat dan rolluiken plaatsen die u eenvoudig handmatig of elektrisch op en neer kunt laten. Ook qua energierendement zult u profiteren van zo’n rolluik.

Het is niet nodig om rolluiken intensief te onderhouden. De systemen zijn degelijk ontworpen en hebben daardoor een duurzaam karakter. Mocht zich desondanks een calamiteit voordoen, bijvoorbeeld omdat het motorisch ophaalsysteem defect gaat of het mechanisme vastloopt, dan is een van de medewerkers van onze firma altijd snel ter plekke bij u in Brandevoort voor rolluiken reparatie.

Een begrip in Helmond en omstreken

Firma Van Dijk Zonwering BV, met zijn showroom gevestigd aan de Engelseweg op steenworp afstand van Brandevoort, is al decennialang een begrip in de regio. Met ons brede aanbod op het gebied van zonwering en rolluik-toepassingen alsmede het repareren ervan, bieden wij de ruimst mogelijke keus die denkbaar is. En dat tegen een bijzonder goede prijs-kwaliteitverhouding.

Bel ons, mail ons of kom gerust langs.

Offerte aanvragen

Onze producten

Hordeuren | Horren

Japanse plissé hordeuren
Door het geplisseerde gaas is hij beter zichtbaar in gesloten stand woordoor de kans op erdoorheen lopen kleiner is.
Profielkleuren in verschillende kleuren verkrijgbaar.

 Rolhorren
Het gaas laat zich makkelijk oprollen in een kleine cassette die binnen of buiten wordt gemonteerd. Hierdoor kunt U gemakkelijk in een beweging iets buiten uitkloppen.
Profielkleuren zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar.

Lees meer

Markiezen

Markiezen hebben een sfeervol en nostalgisch karakter.
Door hun uitstraling zijn ze een verfraaiing voor Uw woning.
Het frame en omlijsting zijn in verschillende kleuren hout of aluminium uitvoering verkrijgbaar.
Met de kleur van het doek geeft U de markies de uitstraling die bij U past.

Lees meer

Raamdecoratie

Ook voor verschillende raamdecoraties kunt U terecht bij de Zonwering en Rolluiken Expert.
De collectie is zeer uitgebreid met jaloezieën in aluminium en hout met bv een retro systeem en ladderbanden het kan allemaal, rolgordijnen, facet, sheerlights, paneelgordijnen, plissé of duette ook lamellen in nieuwe stoffen, pvc of aluminium is in ruime keuze aanwezig.

Lees meer

Rolluiken

Rolluiken hebben meerdere functies:

– Ze geven U een veilig gevoel door de goede inbraakvertragende werking.

– Tegen geluidsoverlast

– Geeft privacy

– Goede isolerende werking, waardoor in de zomer de warmte buiten blijft en in de winter de kou buiten laat.

– Bescherm Uw kozijnen tegen de regen en geef ze een langere levensduur.

Lees meer

Screens

Screens filteren het zonlicht en zijn toepasbaar in verschillende situaties.

Door toepassing van glasvezeldoek geven ze overdag goed zicht naar buiten maar belemmeren inkijk naar binnen.
Kast en geleiders zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen, met doeken in talloze rustige of juist uitbundige kleuren.
Screens zijn te bedienen dmv. een band, draaistang buiten of elektrisch met schakelaar of afstandsbediening.

Lees meer

Veranda's

Ook voor veranda’s kunt U bij ons terecht. Onze collectie aluminium veranda’s is zeer uitgebreid in diverse stijlen en kleuren. Door onze snelle levering, vakkundige montage door onze vakmensen kunnen wij voor een zeer interessante prijs voor iedereen een veranda realiseren.
Met een veranda kunt U altijd heerlijk buiten genieten tijdens alle weersomstandigheden, tevens is het een ideale plaats voor U of Uw bezoek om te roken.

Lees meer

Zonneschermen

Een zonnescherm geeft Uw terras een gezellige uitstraling.
Hieronder kunt U heerlijk op een zonnige dag buiten in de schaduw genieten.
Zonneschermen zorgen voor een aangename temperatuur binnen in huis en gaat verkleuring van Uw meubels tegen.

Lees meer