Rolluiken repareren

Rolluiken kunnen jarenlang meegaan. Ze beschermen uw woning tegen inbrekers maar er gaat ook een isolerende werking vanuit, zowel qua temperatuur als op akoestisch gebied. En ze beschermen zelfs de lak van uw kozijnen in vochtige periodes. De verduistering biedt u bovendien een betere nachtrust. Wellicht wist u dat allemaal al, heeft u al lange tijd rolluiken maar is er sprake van een defect. Geen nood in dat geval want als experts binnen het vakgebied kunnen wij uw oude rolluiken natuurlijk voor u repareren.

Grondige rolluiken reparatie

Is er iets verkeerd gegaan bij het op- of afrollen in de kast van uw rolluiken? Zitten ze scheef of werkt het bedieningsmechanisme niet meer waardoor u ze niet meer kunt ophijsen of neerlaten? Wordt u wellicht een dagje ouder, zijn uw huidige luiken nog goed maar lijkt elektrische bediening u wel wat in plaats van handmatige? Wij komen graag bij u langs voor rolluik reparatie.

Met vele 10-tallen jaren ervaring hebben wij een groot aantal problemen en calamiteiten die met betrekking tot rolluiken kunnen ontstaan, voorbij zien komen. Wij verhelpen ze in een oogwenk. Rolluik reparatie, dat laat je over aan zonweringenrolluikenexpert.nl.

Is het wellicht tijd voor een nieuw systeem?

Zelf levert onze firma rolluiken van het absolute topmerk Heroal. Dit betreft rolluiken van aluminium met een extreem duurzaam karakter en nog meer energierendement dan oudere versies. Vanzelfsprekend komen wij uw oude rolluiken repareren, maar wij installeren desgevraagd ook een moderne versie van een rolluiksysteem. Door de in de loop der tijd veranderde materialen, vormgeving en kleuren zijn de hedendaagse systemen niet alleen verbeterd, ze zien er ook meer eigentijds uit.

Voor zowel rolluik reparatie, rolluik renovatie als voor de installatie van totaal nieuwe rolluik systemen, moet je bij zonweringenrolluikenexpert Van Dijk in Helmond zijn. Kom ook gerust eens kijken naar de opties die wij bieden in onze showroom.

Offerte aanvragen

Onze producten

Hordeuren | Horren

Japanse plissé hordeuren
Door het geplisseerde gaas is hij beter zichtbaar in gesloten stand woordoor de kans op erdoorheen lopen kleiner is.
Profielkleuren in verschillende kleuren verkrijgbaar.

 Rolhorren
Het gaas laat zich makkelijk oprollen in een kleine cassette die binnen of buiten wordt gemonteerd. Hierdoor kunt U gemakkelijk in een beweging iets buiten uitkloppen.
Profielkleuren zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar.

Lees meer

Markiezen

Markiezen hebben een sfeervol en nostalgisch karakter.
Door hun uitstraling zijn ze een verfraaiing voor Uw woning.
Het frame en omlijsting zijn in verschillende kleuren hout of aluminium uitvoering verkrijgbaar.
Met de kleur van het doek geeft U de markies de uitstraling die bij U past.

Lees meer

Raamdecoratie

Ook voor verschillende raamdecoraties kunt U terecht bij de Zonwering en Rolluiken Expert.
De collectie is zeer uitgebreid met jaloezieën in aluminium en hout met bv een retro systeem en ladderbanden het kan allemaal, rolgordijnen, facet, sheerlights, paneelgordijnen, plissé of duette ook lamellen in nieuwe stoffen, pvc of aluminium is in ruime keuze aanwezig.

Lees meer

Rolluiken

Rolluiken hebben meerdere functies:

– Ze geven U een veilig gevoel door de goede inbraakvertragende werking.

– Tegen geluidsoverlast

– Geeft privacy

– Goede isolerende werking, waardoor in de zomer de warmte buiten blijft en in de winter de kou buiten laat.

– Bescherm Uw kozijnen tegen de regen en geef ze een langere levensduur.

Lees meer

Screens

Screens filteren het zonlicht en zijn toepasbaar in verschillende situaties.

Door toepassing van glasvezeldoek geven ze overdag goed zicht naar buiten maar belemmeren inkijk naar binnen.
Kast en geleiders zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen, met doeken in talloze rustige of juist uitbundige kleuren.
Screens zijn te bedienen dmv. een band, draaistang buiten of elektrisch met schakelaar of afstandsbediening.

Lees meer

Veranda's

Ook voor veranda’s kunt U bij ons terecht. Onze collectie aluminium veranda’s is zeer uitgebreid in diverse stijlen en kleuren. Door onze snelle levering, vakkundige montage door onze vakmensen kunnen wij voor een zeer interessante prijs voor iedereen een veranda realiseren.
Met een veranda kunt U altijd heerlijk buiten genieten tijdens alle weersomstandigheden, tevens is het een ideale plaats voor U of Uw bezoek om te roken.

Lees meer

Zonneschermen

Een zonnescherm geeft Uw terras een gezellige uitstraling.
Hieronder kunt U heerlijk op een zonnige dag buiten in de schaduw genieten.
Zonneschermen zorgen voor een aangename temperatuur binnen in huis en gaat verkleuring van Uw meubels tegen.

Lees meer