Rolluiken Mierlo

Naast de verkoop van nieuwe rolluiken Mierlo, repareren wij ook rolluiken Mierlo wanneer dat nog de moeite waard is. Sommige rolluiken of zonweringen zijn nog prima te repareren zodat u er nog een aantal jaren langer plezier van kunt hebben. Denk niet te snel dat het niet meer gaat en vraag ons advies. Vaak hebben wij de benodigde onderdelen gewoon nog op voorraad en is een rolluik goed te repareren. Onze vakmensen hebben de benodigde ervaring om een rolluik wat bijvoorbeeld niet meer soepel loopt weer aan de praat te krijgen. Beter is natuurlijk om regelmatig een keer onderhoud te verrichten om problemen te voorkomen.

Kleuren en afmetingen

Rolluiken Mierlo zijn tegenwoordig geen overbodige luxe meer. Ze zijn prima tegen inbraak, het binnenhouden van de warmte en het buitenhouden van de zon in de zomer. Het is een redelijke investering maar het rendement wat er uit komt is prima en bovendien gaan ze, met goed onderhoud, jarenlang mee. Kijk op onze website www.zonweringenrolluikenexpert.nl voor voorbeelden en inspiratie. Wat betreft raamdecoratie heeft u bij ons een enorme keuze. Wij hebben sheerlights, rolgordijnen, facet, paneelgordijnen, duette of plissé en lamellen in nieuwe stoffen of in pvc of aluminium.

Trendy

Wij hebben de meest trendy artikelen in ons assortiment in raamdecoratie en ook de rolluiken Mierlo zijn volop aanwezig in allerlei kleuren en modellen. Laat ook voor de veiligheid rolluiken plaatsen. Niets is zo inbraak gevoelig als een raam. Met rolluiken bent u beter beschermd en bovendien is het duurzaam met het oog op uw energielabel. Het geeft uw woning meer waarde en u doet mee aan energiebesparing. Ook voor de kinderen is het prettig omdat ze niet zo snel wakker worden dan wanneer de zon door de gordijnen piept. In de zomer is het fijn omdat de slaapkamers heerlijk koel blijven.

Offerte aanvragen

Onze producten

Hordeuren | Horren

Japanse plissé hordeuren
Door het geplisseerde gaas is hij beter zichtbaar in gesloten stand woordoor de kans op erdoorheen lopen kleiner is.
Profielkleuren in verschillende kleuren verkrijgbaar.

 Rolhorren
Het gaas laat zich makkelijk oprollen in een kleine cassette die binnen of buiten wordt gemonteerd. Hierdoor kunt U gemakkelijk in een beweging iets buiten uitkloppen.
Profielkleuren zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar.

Lees meer

Markiezen

Markiezen hebben een sfeervol en nostalgisch karakter.
Door hun uitstraling zijn ze een verfraaiing voor Uw woning.
Het frame en omlijsting zijn in verschillende kleuren hout of aluminium uitvoering verkrijgbaar.
Met de kleur van het doek geeft U de markies de uitstraling die bij U past.

Lees meer

Raamdecoratie

Ook voor verschillende raamdecoraties kunt U terecht bij de Zonwering en Rolluiken Expert.
De collectie is zeer uitgebreid met jaloezieën in aluminium en hout met bv een retro systeem en ladderbanden het kan allemaal, rolgordijnen, facet, sheerlights, paneelgordijnen, plissé of duette ook lamellen in nieuwe stoffen, pvc of aluminium is in ruime keuze aanwezig.

Lees meer

Rolluiken

Rolluiken hebben meerdere functies:

– Ze geven U een veilig gevoel door de goede inbraakvertragende werking.

– Tegen geluidsoverlast

– Geeft privacy

– Goede isolerende werking, waardoor in de zomer de warmte buiten blijft en in de winter de kou buiten laat.

– Bescherm Uw kozijnen tegen de regen en geef ze een langere levensduur.

Lees meer

Screens

Screens filteren het zonlicht en zijn toepasbaar in verschillende situaties.

Door toepassing van glasvezeldoek geven ze overdag goed zicht naar buiten maar belemmeren inkijk naar binnen.
Kast en geleiders zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen, met doeken in talloze rustige of juist uitbundige kleuren.
Screens zijn te bedienen dmv. een band, draaistang buiten of elektrisch met schakelaar of afstandsbediening.

Lees meer

Veranda's

Ook voor veranda’s kunt U bij ons terecht. Onze collectie aluminium veranda’s is zeer uitgebreid in diverse stijlen en kleuren. Door onze snelle levering, vakkundige montage door onze vakmensen kunnen wij voor een zeer interessante prijs voor iedereen een veranda realiseren.
Met een veranda kunt U altijd heerlijk buiten genieten tijdens alle weersomstandigheden, tevens is het een ideale plaats voor U of Uw bezoek om te roken.

Lees meer

Zonneschermen

Een zonnescherm geeft Uw terras een gezellige uitstraling.
Hieronder kunt U heerlijk op een zonnige dag buiten in de schaduw genieten.
Zonneschermen zorgen voor een aangename temperatuur binnen in huis en gaat verkleuring van Uw meubels tegen.

Lees meer