Rolluiken inbouw

Wanneer je rolluiken laat inbouwen geeft je dat bovenal een gevoel van veiligheid. Het wordt inbrekers door de plaatsing van rolluiken immers moeilijker gemaakt om de woning binnen te dringen. Rolluiken inbouw verduurzaamt echter ook je woning. Onze rolluiken zijn van alle gemakken voorzien om jouw huiselijk comfort te verhogen.

 

Rolluiken inbouw heeft diverse voordelen

Er zijn diverse redenen om rolluiken te laten inbouwen in je woning. De belangrijkste overweging van mensen om dit te laten doen is het aspect veiligheid. Een rolluik werkt als goed hang- en sluitwerk. Bij ongewenst bezoek blokkeren de lamellen direct door de specifieke ophangveren. Rolluiken kunnen dus nooit opgetild worden.

Wist je echter dat rolluiken ook excellente zon en hitte werende eigenschappen in de zomer hebben? En ze zorgen ook voor extra isolatie en energiebesparing in de winter. Een investering in inbouw van rolluiken verdient zich dus snel terug. Rolluiken zijn tevens goede geluids-isolatoren. De drukke verkeersweg langs je woning wordt daardoor ineens een stuk minder irritant. Het geluid wordt in de avonduren, wanneer de rolluiken gesloten zijn, optimaal gedempt.

 

Gemak dient de mens

Van een inbouwrolluik heb je jarenlang plezier. De lamellen waaruit het rolluik is opgebouwd, zijn op een dusdanige manier ontworpen dat ze niet kunnen verschuiven of vastlopen. Onze rolluiken zijn tevens ongevoelig voor stof en vocht.  De inductielagers zijn namelijk volkomen roestvrij. Het op- en afrollen gaat daardoor steeds geruisloos. Je kunt kiezen voor handmatige of elektrische bediening.

Sommige mensen beweren dat rolluiken een woning minder mooi maken. Vandaag de dag is dat echter geen probleem meer. De inbouw rolluiken kunnen wij volledig laten aansluiten bij de sfeer van jouw huis. De rolluiken zijn verkrijgbaar in zeer veel kleuren en worden op maat gemaakt. Daardoor ben je verzekerd van een sluitend samenspel met de woning. Het esthetische karakter van je woning wordt dus niet aangetast met onze rolluiken inbouw.

Offerte aanvragen

Onze producten

Hordeuren | Horren

Japanse plissé hordeuren
Door het geplisseerde gaas is hij beter zichtbaar in gesloten stand woordoor de kans op erdoorheen lopen kleiner is.
Profielkleuren in verschillende kleuren verkrijgbaar.

 Rolhorren
Het gaas laat zich makkelijk oprollen in een kleine cassette die binnen of buiten wordt gemonteerd. Hierdoor kunt U gemakkelijk in een beweging iets buiten uitkloppen.
Profielkleuren zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar.

Lees meer

Markiezen

Markiezen hebben een sfeervol en nostalgisch karakter.
Door hun uitstraling zijn ze een verfraaiing voor Uw woning.
Het frame en omlijsting zijn in verschillende kleuren hout of aluminium uitvoering verkrijgbaar.
Met de kleur van het doek geeft U de markies de uitstraling die bij U past.

Lees meer

Raamdecoratie

Ook voor verschillende raamdecoraties kunt U terecht bij de Zonwering en Rolluiken Expert.
De collectie is zeer uitgebreid met jaloezieën in aluminium en hout met bv een retro systeem en ladderbanden het kan allemaal, rolgordijnen, facet, sheerlights, paneelgordijnen, plissé of duette ook lamellen in nieuwe stoffen, pvc of aluminium is in ruime keuze aanwezig.

Lees meer

Rolluiken

Rolluiken hebben meerdere functies:

– Ze geven U een veilig gevoel door de goede inbraakvertragende werking.

– Tegen geluidsoverlast

– Geeft privacy

– Goede isolerende werking, waardoor in de zomer de warmte buiten blijft en in de winter de kou buiten laat.

– Bescherm Uw kozijnen tegen de regen en geef ze een langere levensduur.

Lees meer

Screens

Screens filteren het zonlicht en zijn toepasbaar in verschillende situaties.

Door toepassing van glasvezeldoek geven ze overdag goed zicht naar buiten maar belemmeren inkijk naar binnen.
Kast en geleiders zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen, met doeken in talloze rustige of juist uitbundige kleuren.
Screens zijn te bedienen dmv. een band, draaistang buiten of elektrisch met schakelaar of afstandsbediening.

Lees meer

Veranda's

Ook voor veranda’s kunt U bij ons terecht. Onze collectie aluminium veranda’s is zeer uitgebreid in diverse stijlen en kleuren. Door onze snelle levering, vakkundige montage door onze vakmensen kunnen wij voor een zeer interessante prijs voor iedereen een veranda realiseren.
Met een veranda kunt U altijd heerlijk buiten genieten tijdens alle weersomstandigheden, tevens is het een ideale plaats voor U of Uw bezoek om te roken.

Lees meer

Zonneschermen

Een zonnescherm geeft Uw terras een gezellige uitstraling.
Hieronder kunt U heerlijk op een zonnige dag buiten in de schaduw genieten.
Zonneschermen zorgen voor een aangename temperatuur binnen in huis en gaat verkleuring van Uw meubels tegen.

Lees meer