Rolluiken Deurne

Naast veranda’s en zonwering, zijn wij ook gespecialiseerd in rolluiken Deurne. Alles in één hand. Wat is er gemakkelijker dan uw huis te laten voorzien van een prachtige veranda en rolluiken bij één leverancier. Eén aanspreekpunt voor de te maken afspraken en eventuele wijzigingen. Veranda’s Exclusieve en Zonwering en Rolluiken Expert van Dijk, 2 namen, maar 1 vakbekwame firma die u voorziet van vakkundig geplaatste zonwering, rolluiken en veranda’s. Wij zijn al 30 jaar een begrip in niet alleen Helmond, maar ver daarbuiten. Kijk op onze website www.zonweringenrolluikenexpert.nl voor tips en voorbeelden van zonweringen en rolluiken. Bent u niet speciaal op zoek naar het aller modernste, dan kunt u eens kijken bij onze opruiming. Voor een leuke prijs toch supermooie artikelen.

Vragen of onduidelijkheden

Heeft u nog vragen of zijn er onduidelijkheden over rolluiken Deurne, schroom dan niet en bel ons, wij helpen u graag verder. Wij begrijpen dat het niet altijd gemakkelijk is om te kiezen wat het mooiste past bij uw woning. Onze adviseurs kunnen u hierbij helpen, zij hebben tenslotte een groot aantal jaren ervaring en veel vakkennis opgedaan bij het plaatsen van rolluiken, veranda’s en zonweringen. Het staat u uiteraard ook vrij onze showroom te bezoeken aan de Engelseweg te Helmond.

30 jaar Specialist

Wij zijn niet voor niets de beste specialist in de regio op het gebied van rolluiken Deurne. 30 jaar ervaring hebben ons ontzettend geholpen om nummer 1 in ons vakgebied te worden. Al zoveel huizen voorzien van rolluiken, zonwering en veranda’s, daar kan niemand tegenop. Wij geven u de beste adviezen en wanneer we vinden dat u het anders zou moeten doen, dan zullen we u dat zeker vertellen. Wij verkopen raamdecoratie, rolluiken, markiezen, hordeuren, screens en zonneschermen. Voor ieder wat wils en in allerlei verschillende modellen, kleuren, afmetingen etc. Reageer via onze website of kom langs aan de Engelseweg 147 te Helmond voor een scherpe offerte en een goed advies. Of bel….0492-599465.

Offerte aanvragen

Onze producten

Hordeuren | Horren

Japanse plissé hordeuren
Door het geplisseerde gaas is hij beter zichtbaar in gesloten stand woordoor de kans op erdoorheen lopen kleiner is.
Profielkleuren in verschillende kleuren verkrijgbaar.

 Rolhorren
Het gaas laat zich makkelijk oprollen in een kleine cassette die binnen of buiten wordt gemonteerd. Hierdoor kunt U gemakkelijk in een beweging iets buiten uitkloppen.
Profielkleuren zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar.

Lees meer

Markiezen

Markiezen hebben een sfeervol en nostalgisch karakter.
Door hun uitstraling zijn ze een verfraaiing voor Uw woning.
Het frame en omlijsting zijn in verschillende kleuren hout of aluminium uitvoering verkrijgbaar.
Met de kleur van het doek geeft U de markies de uitstraling die bij U past.

Lees meer

Raamdecoratie

Ook voor verschillende raamdecoraties kunt U terecht bij de Zonwering en Rolluiken Expert.
De collectie is zeer uitgebreid met jaloezieën in aluminium en hout met bv een retro systeem en ladderbanden het kan allemaal, rolgordijnen, facet, sheerlights, paneelgordijnen, plissé of duette ook lamellen in nieuwe stoffen, pvc of aluminium is in ruime keuze aanwezig.

Lees meer

Rolluiken

Rolluiken hebben meerdere functies:

– Ze geven U een veilig gevoel door de goede inbraakvertragende werking.

– Tegen geluidsoverlast

– Geeft privacy

– Goede isolerende werking, waardoor in de zomer de warmte buiten blijft en in de winter de kou buiten laat.

– Bescherm Uw kozijnen tegen de regen en geef ze een langere levensduur.

Lees meer

Screens

Screens filteren het zonlicht en zijn toepasbaar in verschillende situaties.

Door toepassing van glasvezeldoek geven ze overdag goed zicht naar buiten maar belemmeren inkijk naar binnen.
Kast en geleiders zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen, met doeken in talloze rustige of juist uitbundige kleuren.
Screens zijn te bedienen dmv. een band, draaistang buiten of elektrisch met schakelaar of afstandsbediening.

Lees meer

Veranda's

Ook voor veranda’s kunt U bij ons terecht. Onze collectie aluminium veranda’s is zeer uitgebreid in diverse stijlen en kleuren. Door onze snelle levering, vakkundige montage door onze vakmensen kunnen wij voor een zeer interessante prijs voor iedereen een veranda realiseren.
Met een veranda kunt U altijd heerlijk buiten genieten tijdens alle weersomstandigheden, tevens is het een ideale plaats voor U of Uw bezoek om te roken.

Lees meer

Zonneschermen

Een zonnescherm geeft Uw terras een gezellige uitstraling.
Hieronder kunt U heerlijk op een zonnige dag buiten in de schaduw genieten.
Zonneschermen zorgen voor een aangename temperatuur binnen in huis en gaat verkleuring van Uw meubels tegen.

Lees meer