Rolluik reparatie

Veel mensen kiezen voor de inbouw van rolluiken. Dit is immers een goede methode om inbrekers te weren en rolluiken geven dus een veilig gevoel. Het inbouwen van rolluiken zorgt echter ook voor verduurzaming van de woning. In de zomer kun je het met rolluiken lekker koel houden en in de winter blijft de warmte veel beter binnen. Rolluiken zijn ontworpen om lang probleemloos te functioneren. Gaat er eens iets kapot dan kun je bij ons terecht voor rolluik reparatie.

Wij verzorgen zowel de inbouw van rolluiken als rolluik reparatie

Wanneer een rolluik kapot gaat dan kan dat zomaar een gevoel van onveiligheid geven. Je wilt immers niet dat het rolluik te lang niet functioneert. In de avond wanneer het donker wordt, wil je de rolluiken kunnen laten zakken om inbrekers buiten te houden en als dat niet kan dan voelt dat niet prettig. Is je rolluik kapot? Geen nood want wij bieden rolluik reparatie aan. Je rolluik zal weer snel goed functioneren.

In sommige gevallen kan een rolluik niet meer omhoog. In dat geval is het gevoel van onveiligheid wellicht beperkt. Maar met een gesloten rolluik overdag, krijg je als bewoner van een huis ineens zelf het gevoel te zijn opgesloten. Ook dan kun je een beroep doen op onze rolluik reparatie service. Wij komen snel en repareren het defecte rolluik.

Rolluiken zelf repareren? Niet doen!

Het ziet er wellicht op het eerste oog uit als een heel eenvoudige reparatie. En wij zijn menig bewoner tegen gekomen die dan ook zelf aan het repareren was geslagen. In de praktijk maak je de problematiek daardoor vaak alleen maar erger. Een rolluik werkt uitstekend als hang- en sluitwerk. De lamellen blokkeren bij oneigenlijk gebruik direct door specifieke ophangveertechniek. Een rolluik kan dus nooit zomaar opgetild worden. Ook met het oog op de reële kans dat je jezelf verwondt, kun je er het beste voor kiezen om een beroep te doen op onze rolluik reparatiedienst.

Rolluik reparatie is niet het enige wat wij doen. Mochten er ramen zijn die nog niet van rolluiken zijn voorzien dan kunnen wij daar ook rolluiken plaatsen. Of gaan de huidige rolluiken met regelmaat kapot? Dan is er wellicht sprake van een gebrekkige kwaliteit. In dat geval vervangen wij de bestaande rolluiken graag door een hoogwaardigere soort uit ons assortiment. Wij bieden enkel kwaliteitsproducten aan.

Offerte aanvragen

Onze producten

Hordeuren | Horren

Japanse plissé hordeuren
Door het geplisseerde gaas is hij beter zichtbaar in gesloten stand woordoor de kans op erdoorheen lopen kleiner is.
Profielkleuren in verschillende kleuren verkrijgbaar.

 Rolhorren
Het gaas laat zich makkelijk oprollen in een kleine cassette die binnen of buiten wordt gemonteerd. Hierdoor kunt U gemakkelijk in een beweging iets buiten uitkloppen.
Profielkleuren zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar.

Lees meer

Markiezen

Markiezen hebben een sfeervol en nostalgisch karakter.
Door hun uitstraling zijn ze een verfraaiing voor Uw woning.
Het frame en omlijsting zijn in verschillende kleuren hout of aluminium uitvoering verkrijgbaar.
Met de kleur van het doek geeft U de markies de uitstraling die bij U past.

Lees meer

Raamdecoratie

Ook voor verschillende raamdecoraties kunt U terecht bij de Zonwering en Rolluiken Expert.
De collectie is zeer uitgebreid met jaloezieën in aluminium en hout met bv een retro systeem en ladderbanden het kan allemaal, rolgordijnen, facet, sheerlights, paneelgordijnen, plissé of duette ook lamellen in nieuwe stoffen, pvc of aluminium is in ruime keuze aanwezig.

Lees meer

Rolluiken

Rolluiken hebben meerdere functies:

– Ze geven U een veilig gevoel door de goede inbraakvertragende werking.

– Tegen geluidsoverlast

– Geeft privacy

– Goede isolerende werking, waardoor in de zomer de warmte buiten blijft en in de winter de kou buiten laat.

– Bescherm Uw kozijnen tegen de regen en geef ze een langere levensduur.

Lees meer

Screens

Screens filteren het zonlicht en zijn toepasbaar in verschillende situaties.

Door toepassing van glasvezeldoek geven ze overdag goed zicht naar buiten maar belemmeren inkijk naar binnen.
Kast en geleiders zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen, met doeken in talloze rustige of juist uitbundige kleuren.
Screens zijn te bedienen dmv. een band, draaistang buiten of elektrisch met schakelaar of afstandsbediening.

Lees meer

Veranda's

Ook voor veranda’s kunt U bij ons terecht. Onze collectie aluminium veranda’s is zeer uitgebreid in diverse stijlen en kleuren. Door onze snelle levering, vakkundige montage door onze vakmensen kunnen wij voor een zeer interessante prijs voor iedereen een veranda realiseren.
Met een veranda kunt U altijd heerlijk buiten genieten tijdens alle weersomstandigheden, tevens is het een ideale plaats voor U of Uw bezoek om te roken.

Lees meer

Zonneschermen

Een zonnescherm geeft Uw terras een gezellige uitstraling.
Hieronder kunt U heerlijk op een zonnige dag buiten in de schaduw genieten.
Zonneschermen zorgen voor een aangename temperatuur binnen in huis en gaat verkleuring van Uw meubels tegen.

Lees meer