Rolluik reparatie Helmond

Zonweringenrolluikenexpert.nl van Dijk in Helmond is al 30 jaar een begrip in de regio op onder andere het gebied van het installeren en repareren van rolluiken. Wellicht heeft u al eens van onze expertise gebruik gemaakt en zijn uw rolluiken nu toe aan reparatie. Voor zowel nieuwe exemplaren als voor het repareren van bestaande rolluiken kunt u bij ons terecht.

Rolluiken hebben meerdere functies. Ze geven u een veilig gevoel en maken het inbrekers moeilijker om binnen te komen. Daarnaast zorgen ze voor geluiddemping en bieden ze privacy. Ook de isolerende werking is een pluspunt. Functioneert een en ander niet meer goed dan komen wij van Van Dijk uw rolluik graag repareren in de omgeving Helmond.

Laat ons uw rolluiken vakkundig repareren

Rolluiken worden op- en afgerold in een aluminium kast. 2 geleiderails zorgen ervoor dat ze perfect en synchroon voor uw venster langs geschoven worden. Het op- en afrollen kan handmatig worden gedaan alsmede elektrisch. Vooral in de bewegende mechanismen kan nog wel eens een defect ontstaan, zeker bij handmatige bediening. Geen nood want wij bieden rolluik reparatie service aan in heel Helmond en omstreken.

In de praktijk houdt het repareren van rolluiken voor ons dikwijls in dat wij de verschillende banen waaruit de rolluiken zijn opgebouwd en die gedeeltelijk onafhankelijk van elkaar kunnen bewegen, weer goed moeten positioneren. Iedere vorm van frictie en disbalans moet voorkomen worden. Wij kunnen een rolluik echter ook repareren door het vervangen van onder andere draaiende en geleidende onderdelen.

Bezoek onze showroom

U kunt overwegen om voor rolluik reparatie bij u thuis in de omgeving Helmond te kiezen maar u kunt er na vele jaren ook voor kiezen om een nieuw systeem te laten installeren. Wellicht wordt handmatige bediening u zo langzamerhand te zwaar. Een elektrisch systeem biedt dan uitkomst. In onze showroom kunt u verschillende opties komen bekijken die wij aanbieden op het gebied van rolluiken. U kunt er na uw bezoek altijd nog voor kiezen om alsnog uw bestaande rolluiken door ons te laten repareren.

Offerte aanvragen

Onze producten

Hordeuren | Horren

Japanse plissé hordeuren
Door het geplisseerde gaas is hij beter zichtbaar in gesloten stand woordoor de kans op erdoorheen lopen kleiner is.
Profielkleuren in verschillende kleuren verkrijgbaar.

 Rolhorren
Het gaas laat zich makkelijk oprollen in een kleine cassette die binnen of buiten wordt gemonteerd. Hierdoor kunt U gemakkelijk in een beweging iets buiten uitkloppen.
Profielkleuren zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar.

Lees meer

Markiezen

Markiezen hebben een sfeervol en nostalgisch karakter.
Door hun uitstraling zijn ze een verfraaiing voor Uw woning.
Het frame en omlijsting zijn in verschillende kleuren hout of aluminium uitvoering verkrijgbaar.
Met de kleur van het doek geeft U de markies de uitstraling die bij U past.

Lees meer

Raamdecoratie

Ook voor verschillende raamdecoraties kunt U terecht bij de Zonwering en Rolluiken Expert.
De collectie is zeer uitgebreid met jaloezieën in aluminium en hout met bv een retro systeem en ladderbanden het kan allemaal, rolgordijnen, facet, sheerlights, paneelgordijnen, plissé of duette ook lamellen in nieuwe stoffen, pvc of aluminium is in ruime keuze aanwezig.

Lees meer

Rolluiken

Rolluiken hebben meerdere functies:

– Ze geven U een veilig gevoel door de goede inbraakvertragende werking.

– Tegen geluidsoverlast

– Geeft privacy

– Goede isolerende werking, waardoor in de zomer de warmte buiten blijft en in de winter de kou buiten laat.

– Bescherm Uw kozijnen tegen de regen en geef ze een langere levensduur.

Lees meer

Screens

Screens filteren het zonlicht en zijn toepasbaar in verschillende situaties.

Door toepassing van glasvezeldoek geven ze overdag goed zicht naar buiten maar belemmeren inkijk naar binnen.
Kast en geleiders zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen, met doeken in talloze rustige of juist uitbundige kleuren.
Screens zijn te bedienen dmv. een band, draaistang buiten of elektrisch met schakelaar of afstandsbediening.

Lees meer

Veranda's

Ook voor veranda’s kunt U bij ons terecht. Onze collectie aluminium veranda’s is zeer uitgebreid in diverse stijlen en kleuren. Door onze snelle levering, vakkundige montage door onze vakmensen kunnen wij voor een zeer interessante prijs voor iedereen een veranda realiseren.
Met een veranda kunt U altijd heerlijk buiten genieten tijdens alle weersomstandigheden, tevens is het een ideale plaats voor U of Uw bezoek om te roken.

Lees meer

Zonneschermen

Een zonnescherm geeft Uw terras een gezellige uitstraling.
Hieronder kunt U heerlijk op een zonnige dag buiten in de schaduw genieten.
Zonneschermen zorgen voor een aangename temperatuur binnen in huis en gaat verkleuring van Uw meubels tegen.

Lees meer