Hordeuren

Heeft u er ook zo’n hekel aan: vliegen, wespen en muggen in de zomerperiode die rondvliegen in uw woning? Gelukkig is daar wat aan te doen, want u kunt horren en hordeuren door onze firma laten aanbrengen. Dan kunt u deuren en ramen open laten staan terwijl er geen insect naar binnen vliegt.

Wellicht vraagt u zich af hoe dat in het geval van deuropeningen precies werkt. U wilt immers wel regelmatig van binnen naar buiten kunnen lopen en andersom, zonder dat dit al te zeer wordt bemoeilijkt door een hordeurensysteem. Dat begrijpen wij. En waarschijnlijk vraagt u zich ook af wat de degelijkheid van een dergelijk systeem is wanneer het dagelijks vele malen dient te worden geopend en gesloten.

Hordeuren van Van Dijk zijn van de beste kwaliteit

Al onze hordeuren zijn van hoogwaardige materialen zoals aluminium, al dan niet gecombineerd met stevige kunststof onderdelen. Die zijn speciaal ontworpen voor veelvuldige belasting en zijn bovendien Uv-bestendig. Het gaas in de hordeuren is zichtbaar maar niet storend aanwezig, je kijkt er zo doorheen waardoor het ‘open karakter’ gehandhaafd blijft.

Er zijn diverse systemen beschikbaar. Open- en dichtslaande systemen klikken dikwijls vast met een magneet. U kunt de deur eenvoudig en zonder kracht open trekken of duwen en wanneer u de deur een zetje geeft, slaat en blijft die vrijwel automatisch dicht. Wilt u een systeem dat minder ruimte inneemt, dan kunt u ook kiezen voor een plisséhordeur. Daarbij vouwt het gaas zich heel eenvoudig op. Sommige hordeuren bevatten systemen die automatisch weer sluiten wanneer u de deur weer los laat.

De firma ‘Van Dijk’ is specialist op het gebied van onder andere zonwering en hordeurensystemen. Wij zijn gevestigd in Helmond. Wanneer u behoefte heeft aan advies ten aanzien van het aanbrengen van hordeuren in uw specifieke thuisomgeving, dan zijn wij graag bereid om een vrijblijvende afspraak met u te maken. We komen dan kijken, zullen u adviseren en brengen een offerte aan u uit. Zodra u die geaccepteerd heeft, hebben wij de hordeuren in een mum van tijd bij u geïnstalleerd.

Offerte aanvragen

Onze producten

Hordeuren | Horren

Japanse plissé hordeuren
Door het geplisseerde gaas is hij beter zichtbaar in gesloten stand woordoor de kans op erdoorheen lopen kleiner is.
Profielkleuren in verschillende kleuren verkrijgbaar.

 Rolhorren
Het gaas laat zich makkelijk oprollen in een kleine cassette die binnen of buiten wordt gemonteerd. Hierdoor kunt U gemakkelijk in een beweging iets buiten uitkloppen.
Profielkleuren zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar.

Lees meer

Markiezen

Markiezen hebben een sfeervol en nostalgisch karakter.
Door hun uitstraling zijn ze een verfraaiing voor Uw woning.
Het frame en omlijsting zijn in verschillende kleuren hout of aluminium uitvoering verkrijgbaar.
Met de kleur van het doek geeft U de markies de uitstraling die bij U past.

Lees meer

Raamdecoratie

Ook voor verschillende raamdecoraties kunt U terecht bij de Zonwering en Rolluiken Expert.
De collectie is zeer uitgebreid met jaloezieën in aluminium en hout met bv een retro systeem en ladderbanden het kan allemaal, rolgordijnen, facet, sheerlights, paneelgordijnen, plissé of duette ook lamellen in nieuwe stoffen, pvc of aluminium is in ruime keuze aanwezig.

Lees meer

Rolluiken

Rolluiken hebben meerdere functies:

– Ze geven U een veilig gevoel door de goede inbraakvertragende werking.

– Tegen geluidsoverlast

– Geeft privacy

– Goede isolerende werking, waardoor in de zomer de warmte buiten blijft en in de winter de kou buiten laat.

– Bescherm Uw kozijnen tegen de regen en geef ze een langere levensduur.

Lees meer

Screens

Screens filteren het zonlicht en zijn toepasbaar in verschillende situaties.

Door toepassing van glasvezeldoek geven ze overdag goed zicht naar buiten maar belemmeren inkijk naar binnen.
Kast en geleiders zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen, met doeken in talloze rustige of juist uitbundige kleuren.
Screens zijn te bedienen dmv. een band, draaistang buiten of elektrisch met schakelaar of afstandsbediening.

Lees meer

Veranda's

Ook voor veranda’s kunt U bij ons terecht. Onze collectie aluminium veranda’s is zeer uitgebreid in diverse stijlen en kleuren. Door onze snelle levering, vakkundige montage door onze vakmensen kunnen wij voor een zeer interessante prijs voor iedereen een veranda realiseren.
Met een veranda kunt U altijd heerlijk buiten genieten tijdens alle weersomstandigheden, tevens is het een ideale plaats voor U of Uw bezoek om te roken.

Lees meer

Zonneschermen

Een zonnescherm geeft Uw terras een gezellige uitstraling.
Hieronder kunt U heerlijk op een zonnige dag buiten in de schaduw genieten.
Zonneschermen zorgen voor een aangename temperatuur binnen in huis en gaat verkleuring van Uw meubels tegen.

Lees meer