Hordeur bestellen Geldrop

We gaan alweer richting lente en het wordt tijd om een hordeur bestellen Geldrop in te schakelen. We willen toch geen ongedierte in huis van de zomer? Laat een hordeur maken bij www.zonweringenrolluikenexpert.nl . We gebruiken kwalitatief goede materialen en een hordeur is te bestellen in diverse soorten materialen en kleuren. Rolhorren zijn bij ons een veelgevraagd product. Met een rolhor in een raam is het bijvoorbeeld gemakkelijker om deze te openen en even iets uit te kloppen. Met een vaste hor is dit niet mogelijk. Kijk voor voorbeelden van deze hordeuren of rolhorren op onze website.

 

Zonwering

Naast hordeur bestellen Geldrop bieden we ook zonwering, rolluiken en overkappingen met of zonder screens aan. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij een goed advies uitbrengen en een nette offerte maken. Zonwering is de laatste jaren enorm uitgebreid met nieuwe producten. Het is allemaal te krijgen bij ons. Hordeuren en rolhorren hebben de laatste jaren ook een enorme metamorfose ondergaan. Zo zijn er hordeuren die plisséstof hebben waardoor ze beter zichtbaar zijn en het gevaar van erdoorheen lopen minder is. Deze plisséstoffen zijn in veel kleuren verkrijgbaar evenals de profielen. Zo is het mogelijk de hordeuren te integreren in de kleurstelling van uw woning waardoor ze minder opvallen.

 

Overkapping

Ook bij een overkapping is het mogelijk een hordeur bestellen Geldrop te plaatsen. Belangrijk zijn echter de ramen van de slaapkamers. Niets vervelender dan een mug die de hele nacht aan je oren zoemt. Dat wil je toch niet. Daarom is het verstandig om op tijd horren te plaatsen in met name de slaapkamer ramen. Afhankelijk van hoe deze opengaan moet er voor de juiste hor worden gekozen. Een optie is een rolhor. Deze rolt op in een kastje. Een rolhor kun je altijd snel even openmaken om bijvoorbeeld de stofdoek uit te kloppen. Vraag naar de mogelijkheden en de prijzen en bel: 0492 – 599465

Offerte aanvragen

Onze producten

Hordeuren | Horren

Japanse plissé hordeuren
Door het geplisseerde gaas is hij beter zichtbaar in gesloten stand woordoor de kans op erdoorheen lopen kleiner is.
Profielkleuren in verschillende kleuren verkrijgbaar.

 Rolhorren
Het gaas laat zich makkelijk oprollen in een kleine cassette die binnen of buiten wordt gemonteerd. Hierdoor kunt U gemakkelijk in een beweging iets buiten uitkloppen.
Profielkleuren zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar.

Lees meer

Markiezen

Markiezen hebben een sfeervol en nostalgisch karakter.
Door hun uitstraling zijn ze een verfraaiing voor Uw woning.
Het frame en omlijsting zijn in verschillende kleuren hout of aluminium uitvoering verkrijgbaar.
Met de kleur van het doek geeft U de markies de uitstraling die bij U past.

Lees meer

Raamdecoratie

Ook voor verschillende raamdecoraties kunt U terecht bij de Zonwering en Rolluiken Expert.
De collectie is zeer uitgebreid met jaloezieën in aluminium en hout met bv een retro systeem en ladderbanden het kan allemaal, rolgordijnen, facet, sheerlights, paneelgordijnen, plissé of duette ook lamellen in nieuwe stoffen, pvc of aluminium is in ruime keuze aanwezig.

Lees meer

Rolluiken

Rolluiken hebben meerdere functies:

– Ze geven U een veilig gevoel door de goede inbraakvertragende werking.

– Tegen geluidsoverlast

– Geeft privacy

– Goede isolerende werking, waardoor in de zomer de warmte buiten blijft en in de winter de kou buiten laat.

– Bescherm Uw kozijnen tegen de regen en geef ze een langere levensduur.

Lees meer

Screens

Screens filteren het zonlicht en zijn toepasbaar in verschillende situaties.

Door toepassing van glasvezeldoek geven ze overdag goed zicht naar buiten maar belemmeren inkijk naar binnen.
Kast en geleiders zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen, met doeken in talloze rustige of juist uitbundige kleuren.
Screens zijn te bedienen dmv. een band, draaistang buiten of elektrisch met schakelaar of afstandsbediening.

Lees meer

Veranda's

Ook voor veranda’s kunt U bij ons terecht. Onze collectie aluminium veranda’s is zeer uitgebreid in diverse stijlen en kleuren. Door onze snelle levering, vakkundige montage door onze vakmensen kunnen wij voor een zeer interessante prijs voor iedereen een veranda realiseren.
Met een veranda kunt U altijd heerlijk buiten genieten tijdens alle weersomstandigheden, tevens is het een ideale plaats voor U of Uw bezoek om te roken.

Lees meer

Zonneschermen

Een zonnescherm geeft Uw terras een gezellige uitstraling.
Hieronder kunt U heerlijk op een zonnige dag buiten in de schaduw genieten.
Zonneschermen zorgen voor een aangename temperatuur binnen in huis en gaat verkleuring van Uw meubels tegen.

Lees meer